HOGEDRUKREINIGING

Het voorjaar komt er weer aan, en u ergert zich aan uw smerige terras, onkruid en/of mos tussen de voegen en een groene of donkere waas over de tegels. Bij D. de Jong facilitaire diensten hebben wij de oplossing.

D. de Jong facilitaire diensten zorgt ervoor dat door middel van hogedrukreiniging de tegels met grote kracht van vuil en aanslag ontdaan worden. De hoge druk zorgt ervoor dat het vuil wat in jaren tijd op de tegels is aangeslagen grondig verwijderd wordt. De tegels krijgen dankzij de terrasreiniging hun originele kleur terug en zien er weer als nieuw uit.

Er is tevens een mogelijkheid om de voegen tussen de tegels van onkruid /gras/mos/etc. te ontdoen en deze opnieuw te vullen met een speciaal voegzand. Het eindresultaat is een schoon en netjes in geveegd terras wat er weer als nieuw uitziet.

Omdat verschillende soorten bestrating verschillende behandelingen vragen, variëren de prijzen per tegelsoort voor de reiniging. Verder zijn alle betonnen- en stenen oppervlakten te reinigen met behulp van onze krachtige hogedrukreinigers.