TELESCOPISCH GLASBEWASSING

WIJ DOEN GLASBEWASSING MET OSMOSEWATER

Streeploos schoon is ons motto, dat met de juiste middelen en materialen wordt waargemaakt. Tot 13,5 meter werken wij onder andere met een telescopisch glasbewassingsysteem in combinatie met osmosewater. Wanneer noodzakelijk gebruiken wij een hoogwerker om de hoogste ramen te kunnen bereiken. Wij combineren dit graag met werken op de traditionele wijze, namelijk met de ladder, emmer, spons en zeem., deze weigeren nooit dienst.

Wij produceren zelf het osmosewater met een speciaal filtersysteem. Hierdoor zijn wij in staat optimaal kwaliteit te waarborgen!

TELESCOPISCH GLASBEWASSING

Op grotere hoogten werken wij onder andere met een telescopisch glasbewassingsysteem. Wanneer het beslist noodzakelijk is huren wij een hoogwerker in om de hoogste ramen te kunnen bereiken. Wij maken echter nog steeds graag gebruik van de nooit dienstweigerende ladder om lager gelegen ramen te wassen.

D. de Jong facilitaire diensten beschikt over een compleet systeem van telescoop bewassing. Dit bestaat uit een telescoopsteel met een wasborstel en een aanhanger met oa een haspel met 100m. waterslang, een tank met gedemineraliseerd (puur) water en een pomp. Door met de telescoopsteel puur water over een oppervlak te laten vloeien en te sproeien onder een druk van 10 bar, mechanisch te borstelen en na te spoelen, lossen alle mogelijke vervuilingen op en blijft een streeploos, schoon oppervlak achter.

Wij produceren zelf het osmosewater met een speciaal filtersysteem. Hierdoor zijn wij in staat optimaal kwaliteit te waarborgen!

Belangrijke voordelen van telescopische glasbewassing:

  • · tot 15 m hoogte werken zonder hoogwerker
  • · milieuvriendelijk
  • · geen valgevaar
  • · hogere productiviteit
  • · nagenoeg ieder gewenste plek bereikbaar
  • · vlekvrij, – en streeploos
  • · kostenbesparend
  • · perfect inzetbaar op glas, gevelbeplating en gevelreclame

 

De methode van telescopisch ramen wassen, laat zich natuurlijk niet vergelijken met het traditionele ramen wassen. Het is een geheel andere manier van glasbewassing.